Navigatie overslaan MENU

Voor bedrijven

Direct doneren

In de campagne ‘Werken aan morgen’ laten we zien welke impact het ontwikkelen van een eigen inkomstenbron heeft. Dit doen we voor gezinnen in kwetsbare omstandigheden en hun dorp. Door financiële steun en het bieden van begeleiding, kunnen gezinnen de cirkel van armoede doorbreken. Hun zelfredzaamheid wordt vergroot en hulp van buitenaf is na verloop van tijd overbodig.

Werken aan de toekomst van morgen

Mogen wij uw aandacht voor de 27-jarige Stivi? Deze jongeman hebben we onlangs in Albanië ontmoet. Zijn leven had voor zijn gevoel geen toekomst meer, zo vertelde hij. Maar dat veranderde totaal door zijn verblijf in het Life Center bij onze partnerorganisatie Teen Challenge. Stivi heeft een oproep aan ons: “Uw bijdrage aan het programma heeft grote impact! Ik wil u verbinden met andere jonge mensen zodat ook zij kunnen deelnemen aan het programma”.

Meer lezen Direct doneren

 

Een wens voor de toekomst

De 22-jarige Gjata uit Albanië weet hoe het is om de leegte in je hart te vullen met een verslaving. “Drugs was mijn alles. Totdat je op een punt in je leven terechtkomt waarop je jezelf realiseert dat je niet eens meer van jezelf houdt.”
Het is Gjata’s grote wens om een cursus ‘hoteltoerisme’ te volgen. “Ik heb ooit ervaring opgedaan als ober en na het programma en de afronding ervan wil ik graag in die branche aan het werk.”

Meer lezen Direct doneren

Wilt u meer weten?

Bekijk al onze projecten op de interactieve kaart