Navigatie overslaan MENU

Voor bedrijven

Direct doneren

We kunnen het ons bijna niet voorstellen in Nederland: werkeloosheidspercentages van boven de 15%. In de landen waar we werken, is dit de realiteit van alledag. De gevolgen hiervan zijn groot: veel jongeren en ouderen zoeken een baan in het buitenland, kinderen groeien op in gebroken gezinnen of bij grootouders. De economische situatie is zorgelijk.

Werken aan de toekomst van morgen

We krijgen regelmatig de vraag: hoe bereiken jullie de mensen die in zulke moeilijke omstandigheden leven? Welke mogelijkheden zijn er om deze situatie te doorbreken?
Veel gezinnen leven op het platteland in moeilijke omstandigheden van armoede en werkeloosheid. Onze lokale partners werken al jaren in deze gemeenschappen. Geroepen om te dienen. Zij zien en ervaren de nood. Daarbij bouwen ze aan relaties en vertrouwen, zodat gezinnen hulp durven vragen.
Lees het verhaal van de familie Tsughunyan. Hoop en verlangen klinken door in hun persoonlijke verhaal!

Meer lezen Direct doneren

 

“Ik gebruik elke minuut van mijn leven voor mijn toekomst”

Daniël Hovsepyan (15) woont in Yerevan, de hoofdstad van Armenië. De leergierige puber draait mee in het brood- en banketproject van onze partnerorganisatie Diaconia.
“Ik zie hoe hard mijn ouders moeten werken om voor ons te zorgen. Daarom werk ik hard aan een toekomst waarin ik voor mijzelf en mijn toekomstige gezin kan zorgen.”

Meer lezen Direct doneren

Bekijk al onze projecten op de interactieve kaart

Wilt u meer weten?