Navigatie overslaan MENU

Voor bedrijven

Herinnert u zich nog de periode dat u uw eigen onderneming startte? Het was vast en zeker een spannende tijd met mooie hoogtepunten en soms moedbenemende dieptepunten.

Een project ondersteunen

In Albanië, Moldavië en Oekraïne staan mensen in de rij die óók graag een eigen bedrijfje willen beginnen. Maar… ze hebben de mogelijkheid niet, omdat ze geen startkapitaal hebben. Geeft u ze een steuntje in de rug?

Een eerste mogelijkheid om te helpen is om een project te kiezen en dat (volledig) te ondersteunen door middel van een gift. We hebben tal van andere projecten, zoals agrarische ondernemingen die door gezinnen zijn opgestart, het verstrekken van microkredieten, een dagopvangcentrum voor kinderen met een beperking, een dagopvangcentrum voor kinderen enzovoorts.

 

Algemene gift

Een andere mogelijkheid is om een gift te geven voor het werk van Kom over en help. Daarbij kunt u zelf kiezen: óf wij besteden de gift waar deze het meest nodig is, óf u kiest een van onze programma’s: Educatie, inkomstengenererende activiteiten en maatschappelijke zorg. Een gift kunt u direct overmaken.