Navigatie overslaan MENU

Voor scholen

Vind je het interessant als iemand in je klas een mooie en interactieve presentatie komt geven over kinderen in deze wereld die het veel minder goed hebben? Of vind je het juist prettig om zelf met kant-en-klaar actiemateriaal aan de slag te gaan?
Zoek je een mooi doel om actie te voeren? We helpen je graag verder!

Een interactieve presentatie

Wij komen graag een presentatie of gastles geven. Deze zijn interactief en op maat gemaakt voor verschillende leeftijden en groepen.

Vraag een presentatie aan

Kom in actie!

Kinderen houden wel van actievoeren. En dat vinden wij heel erg leuk. We willen jullie daar graag bij helpen. Ga daarom aan de slag met één van de onderstaande acties. Een snoeprollenactie, de deuren langs met stroopwafels of een kaartenverkoop.

Meer informatie

Spaarkaarten

Veel kinderen in landen als Moldavië en Georgië groeien op in armoede. Dit geldt ook voor Dafydd. Soms is er geen geld voor kleren of een goede maaltijd. En naar school gaan is ook niet altijd mogelijk. Maar met deze spaarkaart kan jij helpen om je leeftijdsgenootjes te ondersteunen.

Met de opbrengst van een volle kaart kan een kind een maand lang naar een opvangcentrum, waar hij een maaltijd krijgt, wordt geholpen bij zijn huiswerk en Bijbelse verhalen hoort. Vraag hier de spaarkaarten aan.

Download de spaarkaart

Sponsorlooppakket

Kom met je school in actie en loop voor het goede doel. We hebben een kant-en-klaarpakket samengesteld met een stempelkaart, een sponsorkaart en een poster. Laat het startschot maar klinken!

Download het sponsorlooppakket

Enthousiast geworden?