Navigatie overslaan MENU

Voor scholen

Onderwijs is meer dan alleen lesgeven. Het is ook een stukje actie en actievoeren! Hoe mooi is het als kinderen uit jouw klas in actie komen voor hun leeftijdsgenootjes in Oost-Europa die onderwijs missen? Zij kunnen daadwerkelijk het verschil maken als het gaat om de toekomst van hun leeftijdsgenootjes in Oost-Europa. Daar zijn ze gegarandeerd gemotiveerd voor! Doe je mee?

Een interactieve presentatie

Om kinderen het besef te geven dat niet elk kind in de wereld naar school kan laten wij hen aansprekende en interactieve presentatie zien. Een van onze medewerkers neemt hen als het ware mee in de bijzondere wereld van kinderen uit Oost-Europa. De foto’s en video’s spreken daarbij boekdelen…

Tijdens de presentatie is er voor de leerlingen alle ruimte om vragen te stellen en samen door te praten over het dagelijkse leven van een Elvira, Artem of Dafydd.

Vraag een presentatie aan

Kom in actie!

Kinderen houden wel van actievoeren! En dat is zeker het geval als zij de presentatie hebben gezien en gehoord. Dan komt het enthousiasme om daadwerkelijk zelf iets te doen vaak ‘uit het niets’. Wij vinden dat fantastisch om te zien en hebben daarom twee verschillende acties waar de leerlingen uit kunnen kiezen: een snoeprollenactie of langs de deuren met heerlijke stroopwafels. De verschillende producten kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden aangeboden. Maar er is meer mogelijk…

Meer informatie

Spaarkaarten

Veel kinderen groeien in landen als Moldavië en Georgië op in armoede. Dafydd weet daar alles van. Heel vaak is er geen geld voor kleren of een fatsoenlijke maaltijd. En naar school gaan is ook niet altijd mogelijk.

Met een volle spaarkaart ter waarde van € 12,- kan Dafydd een maand lang naar een dagopvangcentrum waar hij een volwaardige maaltijd krijgt. Ook krijgt hij hulp bij zijn huiswerk en hoort hij verhalen uit de Bijbel. Wie zorgt voor Dafydd de komende maanden?

Download de spaarkaart

Sponsorlooppakket

Een sponsorlooppakket maakt de winnaarsmentaliteit in ieder kind los. Samen in actie voor het goede doel. We hebben hiervoor een kant-en-klaar-pakket samengesteld.

Dit pakket bestaat uit een stempelkaart, sponsorkaart en een poster. Laat het startschot maar klinken en ren met elkaar voor kinderen als Dafydd. Wie rent de meeste rondes?

Download het sponsorlooppakket

Enthousiast geworden?