Navigatie overslaan MENU

Vrijwilligers

Wil jij ook graag je kwaliteiten inzetten voor onze organisatie? Betekenisvol werk doen? Hoop bieden aan kwetsbare mensen? Bekijk dan onze vacatures voor vrijwilligerswerk. Onze 180 vrijwilligers wonen en werken door heel Nederland. In ons gezellige kantoor of thuis. Van jong tot oud. Ze zetten zich in voor een taak die bij hen past. Ze weten zich geroepen om te dienen. Wat zijn wij blij met onze vrijwilligers.

Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn op véle terreinen actief. Ze steken graag hun handen uit de mouwen, hebben een groot hart voor Kom over en help en houden van actie.
Iedereen zet zijn talenten in op een manier die bij hem of haar past!

Vacatures

Verkoop producten voor het goede doel!

 

Zelfgemaakte fotokaarten

Jennita maakt de mooiste foto’s en wil met haar hobby geld inzamelen voor Kom over en help.
Ik verkoop mijn fotokaarten sinds 2021. Van deze kaartverkoop gaat 25% naar het goede doel Kom over en help.
Kom over en help steunt mensen die in kwetsbare omstandigheden leven en door middel van mijn kaartverkoop wil ik daar graag een steentje aan bijdragen. Want hoe rijk zijn wij in Nederland gezegend met dat wat wij allemaal mogen ontvangen in tegenstelling tot wat deze mensen moeten missen…?!
Door jouw bestelling te plaatsen, help je deze mensen. Zie ik jou?

Liefs, Jennita

Naar de website

 

Hip en duurzaam

Als moeder van elf vindt Corry van der Lee óók nog tijd om als vrijwilliger actief te zijn. Hoe? Lees maar!
“Tweedehands kleding is betaalbaar, hip en duurzaam! We krijgen het van anderen of het komt uit onze kast. Via @kastvankneeltje verkopen we (merk)kleding. We vragen een bescheiden bedrag dat 100% naar Kom over en help gaat. Sarah, onze dochter is mijn onmisbare ‘collega’.“
Instagram @kastvankneeltje

Naar de website

 

Je baby in prachtige kleding én tegelijkertijd een goed doel steunen?

Janet Krijgsman heeft ruim 25 jaar ervaring met het naaien van babykleding en zet haar passie nu met enthousiasme in voor Kom over en help. 100% van de opbrengst van de babykleding gaat naar Kom over en help! “Toen het idee ontstond om te gaan naaien voor het goede doel, kwam ik al snel bij Kom over en help uit.
Kies zelf een model en een stofje uit en binnen twee tot vijf werkdagen is je bestelling gereed. Je kunt écht iets moois en origineels verwachten. Ik denk graag met je mee en ben pas blij als jij tevreden bent! Als het een kraamcadeautje is, pakken we je bestelling natuurlijk mooi voor je in.”

Naar de website

 

Voor iedereen een mooie kaart!

Deze vrijwilligster is creatief én heeft van jongs af aan een groot hart voor Kom over en help. Het resultaat? Hollandkaart!
“Mijn naam is Gerda Leeuwestein en ik ben het gezicht achter Hollandkaart. Mijn eerste fotokaart maakte ik al in 1999. Inmiddels weten veel mensen mij te vinden in de webshop. Mag ik jou ook als klant verwelkomen op www.hollandkaarten.nl? Een deel van de opbrengst gaat uiteraard naar Kom over en help.”

Naar de website

 

Koffie drinken tussen de koeien

In de mooie polder van Flevoland een kopje koffie drinken tussen de koeien?
Dat kan tegenwoordig bij melkveebedrijf de Graaf in Zeewolde.
De opbrengst van de boerderijwinkel is voor het moeder- en kindhuis in Strumok.

“Het is ons verlangen om met de winkel een rustplek te zijn voor voorbijgangers en bezoekers. Het geeft verbinding tussen burger en boer. Door een bezoekje aan de boerderijwinkel geef je indirect steun aan je naaste! Van geven word je rijk!”

Van harte welkom!

Berkenwolde Silo, Nekkeveldweg 10 in Zeewolde
06-28519019

Naar de website

 

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Laat je inspireren, organiseer zelf een actie óf bestel kaarten, tweedehands kleding of handgemaakte babykleertjes via onze ondernemende vrijwilligers.