30 oktober 2019

Een bezoek aan kinderen met een beperking en afsluiten met een Armeense BBQ – Reis Ichthus College dag 7

Dit was onze laatste dag dat we verschillende projecten gaan bezoeken in Armenië. De volgende dingen staan op het programma.

Een bezoek aan een tehuis met geestelijke en lichamelijke gehandicapte kinderen waar gebruik wordt gemaakt van hypotherapie. Een bezoek aan een tehuis waar kinderen met een handicap worden behandeld door speciale opgeleide mensen. Hier hebben we samen met de kinderen op de muziek gedanst en dat vonden die kinderen heel leuk. Beide tehuizen bevinden zich in de stad Masis. Een bezoek aan een hele grote kathedraal waar we konden meekijken bij een doopdienst Als afsluiter hadden we een heerlijke barbecue met hele aardige en vrolijke mensen. Hier hebben we heerlijk gegeten en gedronken, de mensen waren heel aardig en goed voor ons.

Daarna gingen we nog naar een project van een man die een nieuwe kas heeft gekregen waar hij planten en groenten kan verbouwen. Op het laatst gingen we naar het seminarie en daar hadden we nog een kleine maaltijd. Toen moesten we alvast de koffers gaan inpakken en vroeg naar bed, want vannacht staan we weer vroeg op om naar het vliegveld te gaan voor de terugreis naar huis.

Groeten Bas en Jonathan

De winter in aantocht!
Winter. Dat betekent voor veel gezinnen armoede in combinatie met kou. Een moeilijke periode!
Lees de verhalen en geef hoop en ondersteun deze winter kinderen zoals Ecaterina en Jolena.