Navigatie overslaan MENU

Jongerenreizen

Wij organiseren betaalbare, christelijke jongerenreizen op maat. Kleinschalige groepsreizen, doelgroepenreizen met scholen en buitenlandse stagereizen.

Christelijke jongerenreizen

Wil je als jongere de wereld ontdekken? Ben je als docent op zoek naar mogelijkheden om met je klas op reis te gaan? Bekijk dan hieronder het reisaanbod van Kom over en help. Wij organiseren kleinschalige, christelijke jongerenreizen op maat. Reizen die betaalbaar zijn en gegarandeerd onuitwisbare indrukken achterlaten!

Xperiencereizen

Wil je bijzondere ervaringen opdoen over de landsgrenzen heen?
Vind je een christelijke groepsreis leuk?
Wil je iets betekenen voor andere mensen?

Ga dan mee met een Xperiencereis: een kleinschalige, christelijke jongerenreis naar Albanië, Armenië, Georgië of Moldavië.

Benieuwd naar wat er zoal op het programma staat?

  • Een lokale kerkdienst bijwonen
  • Mensen thuis bezoeken en luisteren naar hun verhalen (waardevol!)
  • Handen uit de mouwen in een dagopvangcentrum voor kwetsbare kinderen of in een groentekas
  • Bijbelstudie en zingen
  • Cultuur snuiven

Virtueel op reis!

Reizen op maat met scholen

Als school wil je dat leerlingen internationale ervaringen opdoen. Wij denken daar graag in mee. Door een reis naar een van onze projectlanden (Armenië, Georgië, Moldavië en Oekraïne) maken jongeren kennis met een heel andere cultuur. Ze komen in aanraking met armoede en hebben contact met lokale jongeren. De (betaalbare) reizen worden op maat gemaakt: of het nu gaat om een bewustwordingsreis, businessreis of een onderwijsreis. Er zijn veel mogelijkheden om te reizen en de inhoud van de reis aan te passen aan het doel van de klas. Een businessclass brengt bijvoorbeeld een bezoek aan ondernemers in het land, terwijl een klas die zich met zorg bezighoudt een dagopvangcentrum voor kwetsbare kinderen bezoekt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Stage in het buitenland

Ben je op zoek naar een onvergetelijke stage in een land als Armenië of Moldavië? Als organisatie met korte lijnen in Nederland én naar het buitenland denken wij graag met je mee over jouw stagereis op maat. Er zijn veel mogelijkheden om de reis af te stemmen op het doel van je stage. Een Pabo-student gaat bijvoorbeeld naar een school in Oekraïne, een student Zorg & Welzijn gaat stagelopen bij een dagopvangcentrum voor kwetsbare kinderen en een ICT-student doet z’n stageopdracht bij een bedrijf in Moldavië.