Vind jij het interessant om andere culturen te leren kennen? En wil je gelijk iets betekenen voor kinderen die het veel minder hebben?
Ga dan mee met de Xperiencereis naar Oekraïne, die gepland staat van zaterdag 13 juli tot zaterdag 20 juli 2019.

In de zomermaanden worden er in Oekraïne tal van kinderkampen georganiseerd voor kinderen uit kwetsbare en arme gezinnen. We gaan deze kinderkampen bezoeken en één of meerdere dagen meehelpen om activiteiten te organiseren. Verder ga je leeftijdsgenoten ontmoeten en bezoek je projecten van Kom over en help. Een paar “toeristische” uitstapjes staan ook op het programma.

De kosten van de reis bedragen € 500 (onder voorbehoud van een onverwachte prijsverhoging van de vliegtickets). Daarnaast verwachten we dat je een sponsorbedrag van € 750 ophaalt. Deze wordt besteed aan de projecten die je in Oekraïne gaat bezoeken.

Misschien nog even goed om te weten: de groepen variëren van tien tot maximaal vijftien deelnemers. Voordat we op reis gaan, hebben we een gezellige kennismakingsavond (met friet 🙂). Daar krijg je alle informatie over de reis, en bespreken we ideeën hoe je je sponsorbijdrage bij elkaar kunt krijgen.

Heb je interesse maar wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Laurens Sok, lsok@komoverenhelp.nl.

De organisatie 'House of the Gospel' organiseert kinderkampen in Oekraïne. Bekijk de video om een lach op je gezicht te krijgen!

Ik meld mij aan voor de Xperiencereis (zomer)

Na het aanmelden voor deze reis ontvang je een e-mail met meer informatie. Daarnaast word je uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst