Gebeden worden verhoord, écht waar. Dat zien we bij Irina.
De situatie was begin dit jaar uitzichtloos. Irina was - samen met haar moeder, zusje Dina en broertje Stephan – bij haar vader weggevlucht. Hij was zó gewelddadig dat hij zelfs haar moeder wilde vermoorden.

En nu… vader woont weer bij hen, is niet meer verslaafd, is niet meer agressief en slaat er niet meer op los. Een ziekteperiode heeft een omkeer in zijn leven gebracht.

Afgelopen tijd is Irina’s vader erg ziek geweest, en heeft hij in het ziekenhuis gelegen. Het was zo ernstig dat hij dacht dat hij zou sterven. In deze moeilijke periode hebben Irina’s ouders weer contact met elkaar gekregen en heeft moeder voor hem gezorgd. En al die tijd hebben Irina, haar zusje en haar moeder gebeden dat vader beter zou worden en dat hij zou veranderen. Dat gebed is wonderlijk verhoord.
De leiding van de dagopvang, die de vader van Irina goed kent, vertelt: “Het was voor ons onmogelijk om een verandering in de moeilijke situatie te brengen, maar God heeft het mogelijk gemaakt. Het lijkt op de wonderbare visvangst. De discipelen wisten niet wat ze moesten doen, maar God zorgde. Het is een wonder wat er gebeurd is”.
Nu woont het gezin weer bij elkaar. Vader kan door zijn ziekte niet meer werken, maar hij is totaal veranderd. Hij zorgt nu liefdevol voor Irina, Dina en Stephan.
Wel heeft de familie nu financiële zorgen omdat vader geen werk heeft en ze dus nauwelijks inkomsten hebben. Het gezin bidt of daarin verandering mag komen.

Irina’s ouders danken u heel hartelijk voor de zorg die zij en hun kinderen hebben gekregen via de dagopvang in Moldavië.

Alles lezen over de wintercampagne

Ziet u weleens op tegen de winter? Irina wel.
De situatie was begin dit jaar uitzichtloos voor Irina.