Navigatie overslaan MENU

Vrijwilligersportaal

Via dit vrijwilligersportaal willen we onze bestaande en nieuwe vrijwilligers van informatie voorzien. Ook gebruiken we het als middel om de onderlinge betrokkenheid te vergroten.

Even voorstellen

 

Vrijwilligerscoördinator – Monica Burger

Onze 180 vrijwilligers wonen verspreid door het hele land. Ze werken in ons gezellige kantoor of vanaf huis. We hebben ze van jong tot oud. Allemaal zetten ze zich in voor een taak die bij hen past en weten ze zich geroepen om te dienen. Wat zijn we blij met onze vrijwilligers! Ze zijn TOV! Toegewijd, Ondernemend en Verbindend.

In Januari staan we stil bij het jaar wat achter ons ligt, en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar wat komen gaat. Voor mij is het begin van het nieuwe jaar tegelijk het begin van een nieuwe start bij Kom over en help. Mijn naam is Monica Burger, 28 jaar en woon in Scherpenzeel. Ik ben getrouwd met Isaäc en samen hebben we 2 kinderen, Noa en Finn. Ik zal de taken van Marijke overnemen, en als vrijwilligerscoördinator aan de slag gaan. Ik hoop u gauw te ontmoeten, om samen ons in te zetten in Gods Koninkrijk en zo onze naasten te dienen. Hartelijke Groet, Monica Burger

Ik ben bereikbaar per e-mail: mburger@komoverenhelp.nl en telefonisch: 033-2463208.

Ook het team van Kom over en help stelt zich graag aan je voor in onderstaande video.

Bekijk hier de video

Vrijwilligersbeleid

Onze organisatie kan niet zonder haar vrijwilligers. Mede dankzij hen kunnen wij onze missie uitvoeren. We gaan dan ook graag zorgvuldig met hen om. Daarom is er een vrijwilligersbeleid opgesteld.
Bent u geïnteresseerd in hoe we bepaalde zaken geregeld hebben, heeft u beleidsvragen of wilt u het plan inzien? Neemt u dan gerust contact op met Monica.

Declaratie

Reis- en onkosten kunnen worden gedeclareerd. Het is ook mogelijk om een giftenverklaring te ontvangen. Vul het formulier in en stuur deze per e-mail naar Monica: mburger@komoverenhelp.nl

Download het formulier

Wie zijn de vrijwilligers van Kom over en help?

Enthousiast geworden?

Kledinginzameling

Bij Kom over en help zijn er ruim 90 vrijwilligers betrokken bij de kledinginzameling. Er zijn vrijwilligers die kleding inzamelen én vrijwilligers die zorgdragen voor het vervoer van de kleding.

Samen met hen streven we ernaar om in 2022 met de kledinginzameling € 100.000 aan opbrengsten te genereren.

Met dit geld ondersteunen we projecten van onze partners in de landen waar Kom over en help werkzaam is. Zo draagt de inzameling van kleding bij aan de hulp van mensen in kwetsbare omstandigheden én krijgt kleding een goede bestemming.

Hier kunt u promotiemateriaal voor de kledinginzameling aanvragen.

Vraag materiaal aan

Op onze speciale kledingpagina houden we voor je bij hoeveel geld de inzameling heeft opgebracht.
Ook lees je daar alle informatie die van belang is voor de kledinginzameling.

Meer lezen

In 2022 hebben de kledingvrijwilligers een bezoek gebracht aan het sorteercentrum in Etten Leur.

Vrijwilligersblad InterKom

Wil je de nieuwsberichten of de InterKom nog eens teruglezen? Hier vind je ze terug!

Bekijk archief InterKom

Bijeenkomsten

Bekijk hier de @home vrijwilligersbijeenkomst van 2021 terug.

Vrijwilligersbijeenkomst 2021