Navigatie overslaan MENU

Kom in actie!

Kom in actie!

Kinderen houden wel van actievoeren. En dat vinden wij heel erg leuk. We willen jullie daar graag bij helpen. Ga daarom aan de slag met één van de onderstaande acties. Een snoeprollenactie, de deuren langs met stroopwafels of een kaartenverkoop.

 • De snoeprollenactie
  Elke zak is gevuld met 10 diverse snoeprollen. Deze zakjes zijn al verpakt en zeer scherp geprijsd, zodat er meer opbrengst overblijft voor kinderen in de landen waar we werken. Per zakje betaal je € 2,69, dit is € 0,269 exclusief 6% BTW per rol.
  De verkoopadviesprijs is tussen € 5,– en € 6,– inclusief BTW. Zo behaal je eenvoudig een winst van ruim 100%! Direct hier te bestellen.
 • De stroopwafelactie
  Wat kun je nu beter aan de deur verkopen dan stroopwafels? En voor de heerlijke kwaliteitsstroopwafel van Markus doet niemand de deur dicht. Stroopwafels zijn geen seizoensgebonden product en een stroopwafelactie komt dan ook altijd op het juiste moment. Via de stroopwafel actie calculator kun je berekenen hoeveel pakjes je wilt verkopen. En belangrijker nog, wat de opbrengst is.
 • Kaartenverkoop 
  Je kunt mooie kaarten gaan verkopen. Dat kunnen kerstkaarten zijn, maar ook geboorte- of felicitatiekaarten. De kerstkaartensets bestaan uit 8 ansichtkaarten (2×4 stuks). De sets zijn verpakt in een plastic zakje met een flyer waarop een voorbeeld van de set is afgedrukt.
  Je kunt via Lily Cards een aantal sets inkopen volgens onderstaande tabel. Je mag ook een mix maken van beide sets. De inkoopprijs wordt bepaald door het totale aantal sets dat jullie als basisschool verkopen.

Kom in actie met de snoeprollenactie.