Navigatie overslaan MENU

Kom in actie!

Kom in actie!

Kinderen houden wel van actievoeren. En dat vinden wij heel erg leuk. We willen jullie daar graag bij helpen. Ga daarom aan de slag met één van de onderstaande acties. Een snoeprollenactie, de deuren langs met stroopwafels of een kaartenverkoop.

  • De snoeprollenactie
    Elke zak is gevuld met 10 diverse snoeprollen. Deze zakjes zijn al verpakt en zeer scherp geprijsd, zodat er meer opbrengst overblijft voor kinderen in de landen waar we werken. Per zakje betaal je € 3,49, dit is € 0,349 exclusief 9% BTW per rol.
    De verkoopadviesprijs is tussen € 6,– en € 7,– inclusief BTW. Zo behaal je eenvoudig een winst van ruim 100%! Direct hier te bestellen.
  • De stroopwafelactie
    Wat kun je nu beter aan de deur verkopen dan stroopwafels? En voor de heerlijke kwaliteitsstroopwafel van Markus doet niemand de deur dicht. Stroopwafels zijn geen seizoensgebonden product en een stroopwafelactie komt dan ook altijd op het juiste moment. Via de stroopwafel actie calculator kun je berekenen hoeveel pakjes je wilt verkopen. En belangrijker nog, wat de opbrengst is.

Kom in actie met de snoeprollenactie.