“Ik ben de moeder van Sabrina. Mijn man is anderhalf jaar geleden naar Rusland gegaan om daar te gaan werken en geld te verdienen. Ik heb sindsdien echter niets meer van hem gehoord.

Hij heeft ook nooit geld gestuurd. Of hij terugkomt? Ik weet het niet, ik acht de kans vijftig procent. Zelf werk ik in een fabriek, maar ik heb nu al vier maanden geen salaris gehad. Dat vind ik erg moeilijk.

In dit huis woon ik al heel wat jaren. Ik heb voor een ouder echtpaar gezorgd en toen ze zijn overleden, mocht ik hier blijven wonen. Dat scheelt me veel huurkosten.

Ik heb niet genoeg hout om het hele huis warm te stoken. Daarom zorg ik ervoor dat alleen de slaapkamer van de kinderen warm is, zodat zij in elk geval geen kou hoeven te lijden.

Hoe ik kan rondkomen? Alleen met hulp van God. Soms krijg ik wat van mijn moeder. En ik ben heel blij dat de kinderen naar de dagopvang kunnen, waar ze een warme maaltijd krijgen.”

Steun de wintercampagne
Sabrina’s moeder is een dappere vrouw die zo goed mogelijk voor haar kinderen wil zorgen. Alleen redt ze het echter niet. Helpt u mee om haar kinderen een warme maaltijd en onderwijs te geven?

Alles lezen over de wintercampagne

Ja, ik omring deze winter kwetsbare en arme kinderen met warmte.