De bloggende jongeren

De jongeren houden jullie graag op de hoogte van wat ze meemaken op deze reis. De weblogs zijn hier te lezen.

Xperiencereis 18-30 jaar Moldavië en Zuid-Oekraïne. (VOL!)

De Xperiencereis naar Moldavië en Zuid-Oekraïne zal plaatsvinden van vrijdag 14 oktober tot en met vrijdag 21 oktober. Met het vliegtuig reizen we naar de hoofdstad van Moldavië. Vanaf deze plek start onze reis en rijden we met een busje de landen door. Het zal een combinatie worden van verschillende bezoeken aan projecten in Moldavië en in Zuid-Oekraïne. Zo gaan we meerdere dagopvangcentra bezoeken voor ouderen en jongeren in Bulboaca en Tintareni. Ook zullen we vluchtelingen bezoeken in Oekraïne. Je komt in contact met andere mensen en medechristenen die het vaak zwaar hebben.

Naast het bezoeken van onze projecten ontdek je ook iets van de cultuur en natuur van deze landen. De lokale mensen laten de plekken zien die je niet mag missen. Een reis met veel indrukken en om nooit te vergeten!

De kosten van deze reis bedragen € 400,00. Na de Xperiencereis hoop je als ambassadeur nog een bedrag van € 600,00 bij elkaar te sparen door acties te voeren.
 

Bekijk de ervaringen van Williene en Anneke!

 

Ervaringen van anderen lezen?

Enthousiast geworden? Lees dan ook nog even de ervaringen van jongeren die je voorgingen. Tijdens elke reis schrijven de deelnemers dagelijks een weblog om te vertellen wat ze hebben gedaan en meegemaakt, en wat de reis met hen gedaan heeft.