29 juli 2019

Marc Holleman bestuursvoorzitter bij Kom over en help

Nijkerk, 1 juli 2019 – Kom over en help heeft een nieuwe voorzitter in de persoon van Marc Holleman. Na het vertrek van Gerben Heldoorn, die per 1 september dit jaar directeur wordt bij de Nijkerkse hulpverleningsorganisatie, kwam deze functie vrij. Holleman maakt sinds 2018 deel uit van het bestuur.

De nieuwe bestuursvoorzitter is als zelfstandig ondernemer werkzaam in de financiële sector. Holleman is getrouwd, heeft vijf kinderen en is ouderling in de Hersteld Hervormde Gemeente van Woudenberg.

Praktisch en doelgericht

De nieuwe bestuursvoorzitter vindt het een voorrecht en een uitdaging om in zijn nieuwe rol aan de slag te gaan. Holleman: “Vooral in de doelgerichte en praktische hulp die Kom over en help biedt aan kwetsbare en kansarme gezinnen en kinderen spreekt me enorm aan. Bovendien zie ik het als een voorrecht om Jezus’ opdracht om barmhartig te zijn richting onze naasten vorm te geven. Ik hoop daar samen met het bestuur en de medewerkers vorm en inhoud aan te geven.

Ondernemerschap

Per 1 september dit jaar is Gerben Heldoorn directeur van Kom over en help. Tot voor kort was hij bestuursvoorzitter. Heldoorn is blij met zijn vervanger: “Met Marc Holleman als bestuursvoorzitter krijgt Kom over en help een bestuursvoorzitter die sinds zijn aantreden als bestuurslid enorm betrokken is op de missie, het werk en de projecten. Met zijn kennis en gezonde dosis ondernemerschap kan onze organisatie zeker zijn voordeel doen.”