11 april 2019

Herinneringen zullen we niet vergeten, maar we hebben zin om weer naar huis te gaan. – Vrijwilligersreis dag 7

Dikke gaap, het is drie uur in de nacht. We vertrekken naar het vliegveld. Nadat Asje zich in vijf minuten heeft klaar gemaakt gaan we. Om half vier gaat ineens zijn wekker. Maar toen was het al te laat. Hij had zijn wekker verkeerd gezet.

We hebben de buschauffeur hartelijk bedankt bij het vliegveld en zijn door de douane gegaan. Sommige mensen werden extra gecontroleerd zo ook Marijke aangezien ze een scherpe steen in haar tas had als souvenir. Gelukkig mocht iedereen mee. We hebben even koffie en thee gedronken en zijn onze reis begonnen met het lezen van psalm 117. Drie uur vliegen naar Kiev slapen was niet comfortabel. In Kiev hebben we ontbeten met verschillende sandwiches en omeletten. Alleen Tineke D. heeft midden in de nacht zin in een chocolade taartje, heerlijk. De ober vroeg of we geen wisky of cognac wilde maar dat hebben we maar afgeslagen. Vervolgens hebben we onze reis vervolgt naar Schiphol. Nadat we veilig zijn aangekomen hebben we God gedankt voor deze reis.

We hebben zin om weer om naar huis te gaan. Maar zullen al deze herinneringen niet vergeten. We beseffen hoe goed wij het hebben en mogen God daar dankbaar voor zijn. Tevens bidden we voor alle mensen die we hebben achter gelaten in Armenië.

Everika van de Peut

Vrijwilligersreis dag 6
Woensdag, de laatste dag alweer, schapen in Torfavan en ‘God bless you.’