Navigatie overslaan MENU

Een terugblik op de
jubileumdag in Ede

Geplaatst op 22-05-2024 in Nieuws.

Afgelopen zaterdag hebben we elkaar ontmoet tijdens de jubileumdag van Kom over en help. Samen kijken we dankbaar terug op een prachtige en zonnige dag. Een dag waarop jong en oud genoot van alles wat er te zien, te horen en te beleven viel. Een kort sfeerverslag met tekst en beeld willen we jullie niet onthouden. Zo kunnen we nog even nagenieten!

Bezinningsmomenten

Veel bezoekers bezochten de bezinningsmomenten en indrukwekkende verhalen vanuit onze partners werden gedeeld. De impact van het werk dat we als Kom over en help samen met lokale partnerorganisaties doen is groot en voor veel inwoners van Oost-Europa onmisbaar…

Workshops en schaken

Creatievelingen haalden hun hart op bij de verschillende workshops die waren te volgen. We hebben de mooiste creaties gezien. Geweldig!
Meesterschaker Henk Prins had bijna voortdurend tegenstanders die de strijd met hem aangingen. En daar waren ook hele jonge schaaktalenten bij. Goed gedaan!

Markt en landenplein

Zowel op de markt als op het landenplein wist iedereen zich te vermaken. Er was van alles verkrijgbaar en er was veel belangstelling voor de achtergronden van verschillende landen. Mooie gesprekken, fijne ontmoetingen, kortom: een succes!

Ritje in de Lada

De ritjes in de Lada’s werden door veel mensen gewaardeerd. Een stukje Oost-Europa beleving. Ook kinderen genoten ervan! Onderweg ontstonden leuke en interessante gesprekken met de chauffeurs.

Veiling

De veiling was niet te missen. Bezoekers wisten de prijs soms behoorlijk op te drijven wat resulteerde in een eindbedrag van maar liefst € 3.000. Bedankt! De gehele opbrengst van de veiling gaat naar ons jubileumproject.

Voor de kids

Ook de kinderen hebben zich geen moment verveeld. Knutselen, schilderen, kleuren, met de huifkar mee, in de ballenbak en genieten bij het outdoor parcours. We zagen allemaal blijde gezichten.

Tot slot: dank dat jullie er waren! Daarmee laat jij je betrokkenheid zien en dat waarderen wij, maar ook onze partners. Jullie gebed en jouw steun zijn belangrijk voor hen. Mogen we iedereen nog attenderen op ons jubileumproject? En ben je geraakt, maak dan een gift over naar Bethania? Dit kan ook via de machtigingskaart die in de goodiebag zat. Namens hen veel dank!

P.S. Heeft u nog tips of tops? Geef deze gerust aan ons door via info@komoverenhelp.nl. Daar kunnen wij ons voordeel weer mee doen!

Steun ons werk en het jubileumproject!