“Het kamp is alles voor de kinderen. Zodra de twee kampweken voorbij zijn, kijken ze alweer uit naar het kamp van volgend jaar. Ze wachten er het hele jaar op.” “Een avontuur dat mijn leven veranderde.” “Het kamp is de plek waar ik me, voor het eerst na de geboorte van mijn zoon met een beperking, realiseerde dat mijn leven geen horrorverhaal is en dat ik alle moeilijkheden met Gods hulp aankan.” “Maxim is hier zoals alle anderen – geliefd en waardevol.” Deze paar zinnen geven het enorme belang van de kinderkampen weer.

Kom over en help ondersteunt kinderkampen in Albanië, Armenië, Moldavië, Oekraïne en Oezbekistan. Al deze kinderen hebben één ding gemeen: ze leven veelal in een sociaal isolement. Omdat ze een beperking hebben en daarom niet geaccepteerd worden in de samenleving. Of omdat ze ouders hebben die niet voor hen kunnen of willen zorgen, de zogenoemde sociale wezen.

Het kinderkamp is voor deze kinderen een aaneenschakeling van vreugde en plezier. Ze ontvangen liefde, weten zich geaccepteerd en horen over een God in de hemel Die voor hen wil zorgen.

De organisatie 'House of the Gospel' organiseert kinderkampen in Oekraïne. Bekijk de video om een lach op je gezicht te krijgen!

Gunt u kinderen ook zo’n mooi kinderkamp? Voor € 30 kan een kind één week op kamp.