Vrijwilligers zijn onmisbaar

Wil jij ook graag je kwaliteiten inzetten voor onze organisatie? Betekenisvol werk doen? Hoop bieden aan kwetsbare mensen? Bekijk dan onze vacatures voor vrijwilligerswerk.

Onze 180 vrijwilligers wonen en werken door heel Nederland. In ons gezellige kantoor of thuis. Van jong tot oud. Ze zetten zich in voor een taak die bij hen past. Ze weten zich geroepen om te dienen. Wat zijn wij blij met onze vrijwilligers!

Vacatures

Video-editor
Vind je video’s een onmisbare schakel in de communicatie? Heb je ervaring met het monteren en editen van video’s? En wil je je een aantal uren per maand vrijwillig inzetten voor de medemens?

Facebook- en instagramposter
Een leuke post, een mooie storie en ga zo maar door. Zie jij het zitten om per maand een aantal posts te verzorgen en dit op een creatieve manier vorm te geven?

Blogger (jongeren)
We zoeken een blogger die ons kan voorzien van mooie verhalen voor bijvoorbeeld de digitale nieuwsbrief, het magazine en de website.

Kledinginzamelaar
Wil jij ook graag iets betekenen voor je medemens? Heb je ruimte over in je huis of schuur? Kom over en help wil het aantal kledingdepots graag uitbreiden. We zijn op zoek naar kledinginzamelaars.

Tekstschrijver
Word jij enthousiast van het schrijven van mooie teksten? Beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes? Ben je creatief? En vind je het leuk om deze vaardigheden in te zetten voor een goed doel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Open sollicitatie
Wil jij graag je kwaliteiten inzetten, maar staat er geen vacature tussen waar je blij van wordt? Neem dan eens contact op, dan kunnen we samen bespreken of jij, met jouw kwaliteiten iets voor Kom over en help kan betekenen! Vul het interesseformulier in.