Mooie bestemmingen bezoeken en bijzondere ervaringen opdoen over de grens. Van 21 - 28 februari hopen we naar Oekraïne en Moldavië te gaan.

Het belooft een bijzondere reis te worden naar twee landen. We vliegen naar Chisinau, de hoofdstad van Moldavië. Met de bus vervolgen we onze reis naar Zuid-Oekraïne. Een lange maar gezellige reis. We hopen daar een aantal dagen te verblijven met mooie bezoeken aan ouderen in het dorp, jongeren van de kerk en kinderen van de dagopvang. Daarnaast overnachten we een paar dagen bij lokale mensen in Moldavië. Een bezoek aan een dagopvang voor kinderen met een beperking zal zeker indruk maken.

Geerke van Leeuwen: “Wat mij opviel en het meest bijblijft is niet de armoede, maar hoe liefdevol ze voor elkaar zijn. Een week in mijn leven die ik nooit meer zal vergeten. Mooie en rijke herinneringen.
Ik raad je echt aan om mee te gaan! Je betekent niet alleen iets voor je naaste, maar je krijg er ook veel voor terug!”

Ben je ± 18-25 jaar en ben je enthousiast? Geef je op of vraag meer informatie aan. De kosten van de reis bedragen € 550 per persoon (onder voorbehoud van prijs tickets). Ook wordt er een sponsorbijdrage verwacht van € 750. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Laurens Sok, lsok@komoverenhelp.nl.

Spelen met kinderen, op bezoek bij gezinnen en een zondag in Oekraïne

Indrukwekkende bezoeken bij mensen thuis en samen zingen en spelen!

Een vroeg ontbijt, de reis naar Moldavië en ontmoetingen met jong en oud.

Ik meld mij aan voor de Xperiencereis

Na het aanmelden voor deze reis ontvang je een e-mail met meer informatie. Daarnaast word je uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst
  • Bekijk hier onze privacyverklaring