Ga mee met de Xperience! (18+)

Ben jij iemand die over grenzen heen wil kijken? Iemand die andere culturen wil ontdekken en nieuwe mensen wil ontmoeten? Dan is de Xperiencereis echt iets voor jou!

Komend jaar hopen we op reis te gaan naar Zuid-Oekraïne en Moldavië.  Met het vliegtuig reizen we naar de hoofdstad van Moldavië. Vanaf deze plek start onze reis en rijden we eerst over de hobbelige wegen naar het zuiden van Oekraïne. We zullen daar een aantal dagen verblijven en dan weer terugrijden naar Moldavië om ook daar het één en ander te zien.

Het zal een combinatie worden van verschillende bezoeken aan projecten in beide landen. Zo gaan we meerdere dagopvangcentra bezoeken voor ouderen en jongeren. Ook bezoeken we een centrum voor kinderen met een beperking. Ook zal er een ontmoeting plaatsvinden met jongeren uit de dorpen in Oekraïne. Daarnaast kom je in contact met andere mensen en ontmoet je medechristenen. Dat laatste zal ook gebeuren tijdens een lokale kerkdienst.

Naast het bezoeken van onze projecten ontdek je ook iets van de cultuur en natuur van deze landen. De lokale mensen laten de plekken zien die je niet mag missen. Een reis met veel indrukken en om nooit te vergeten!

De Xperiencereis zal plaatsvinden van vrijdag 23 februari tot vrijdag 2 maart 2018. De kosten van deze reis bedragen €400,00. Na de Xperiencereis hoop je nog een bedrag van €600,00 bij elkaar te sparen door acties te voeren.

Henric over zijn ontmoeting tijdens de Xperiencereis in Moldavië met Valeriu
Tijdens een bezoek aan een dagopvangcentrum voor kinderen met een beperking zag ik Valeriu genieten en de ondeugendheid in zijn ogen twinkelen. Maar vooral zag ik bij deze jongen de dankbaarheid in zijn ogen omdat iemand naar hem omkeek en zag hoe waardevol hij is!

Hoe Hanneke jaloers werd op het geloof van een meisje van drie
Voor veel mensen een vertederende foto, maar in realiteit een foto met een verdrietig verhaal! Een klein meisje van drie jaar oud, dat liefde zoekt bij een wildvreemde.
Maar dit meisje maakte Hanneke jaloers.

Schrijf je nu in voor de Xperiencereis naar Oekraïne en Moldavië