Wil jij over grenzen heen kijken en mensen uit andere culturen leren kennen? Word jij als jongere gegrepen door verhalen die je hoort over mensen die het minder hebben dan jij? Wil je graag iets doen voor de naaste in een ander land? Dat kan! Ga mee op reis!

In 2019 hopen we weer een reis te organiseren naar Moldavië en het zuiden van Oekraïne. We gaan projecten van Kom over en help bezoeken, leeftijdsgenoten en medechristenen ontmoeten, iets van beide landen bekijken en nog veel meer.
De reis zal plaatsvinden van vrijdag 22 februari tot vrijdag 1 maart. De kosten van de reis bedragen €500 (onder voorbehoud van tickets). Daarnaast wordt elke jongere gevraagd om een bedrag van €750 via sponsoring op te halen. Je hebt tot twee maanden na de reis de mogelijkheid om het gevraagde bedrag (van sponsoring) over te maken.

Deelneemster Everika van de Peut: “Met de Xperiencereis van Kom over en help ga je met eigen ogen ervaren wat armoede is. Je gaat daadwerkelijk helpen bij hulpbehoevende mensen en zelf communiceren met mensen die leven in Oekraïne en Moldavië. Kortom, een mooie ervaring om nooit te vergeten.”

De reis is volgeboekt!

Doe indrukken op van de Xperiencereis
Lees de blogs en bekijk de vlogs van dit jaar!