Jongerenevent ‘Beleef de kou’. Doe mee!

Drie kernwoorden staan centraal tijdens het jongerenevent dat we in de kerstvakantie organiseren.

Uitdaging: Je bivakkeert op een terrein waar we – min of meer – de situatie in een Moldavisch dorpje nabootsen. Houthakken voor een vuurtje, een eenvoudige slaapplek, een dagopvang waar je eten haalt, een toiletpot die je zelf gaat graven… (Er is ook een gewone Nederlandse toilet.)

Bezinning: We gaan met elkaar nadenken over wat de Bijbel zegt over armoede en rijkdom, barmhartigheid en rechtvaardigheid, en hoe wij dit invullen in ons leven. Spreker is Steven Middelkoop.
Ook maken we kennis met Moldavië en luisteren we naar het verhaal van kinderen die daar opgroeien.

Gezelligheid: Niks zo gezellig als bij een houtvuur zingen, praten en worstjes warmen. Ook staat er een (speciale) wandeling op het programma.

Aanmelden

Dit event is bedoeld voor jongeren van 18 jaar tot 30 jaar. We verwachten een minimale (sponsor)bijdrage van € 150. Met dit bedrag ondersteunen we kinderen die in arme en kwetsbare gezinnen leven, en die worden geholpen in de dagopvang in Moldavië.

Het event zal plaatsvinden van donderdagmiddag 28 december (16:00 uur) tot en met vrijdagmiddag 29 december 2017 (14:00 uur). Er kunnen maximaal 35 personen meedoen. Vol = vol.
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wil je landen als Moldavië en Oekraïne echt beleven?
Ga in de voorjaarsvakantie van 2018 op reis met de Xperience.

De locatie is bekend!
Het jongerenevent wordt gehouden in de plaats Stoutenburg (-Noord).