Elke maandagmorgen hebben we als medewerkers op ons kantoor een weekopening. Daarin bidden we om Gods kracht voor onze partnerorganisaties en Gods zegen op hun werk.
Werken, geld doneren, bidden: het één kan niet zonder het ander. Daarom willen we u vragen met ons mee te bidden.

Onze partnerorganisaties geven regelmatig specifieke punten aan waarvoor ze ons gebed vragen. Elke maand willen wij een aantal van deze punten aan u doorgeven.

December

  • Moldavië is politiek gezien zeer onstabiel. Daardoor verlaten mensen massaal het land. Veel kinderen groeien daardoor op zonder ouders of met één ouder. We betreuren het dat zoveel mensen wegtrekken, want Moldavië heeft deze mensen zo hard nodig.
  • De economie in dit land is slecht en het zakelijke milieu is bikkelhard. Ondernemers moeten in deze moeilijke omstandigheden hard werken om de eindjes aan elkaar te knopen.
  • Met de ondernemers die via onze partnerorganisatie Invest-Credit een microkrediet hebben gekregen, worden trainingsdagen georganiseerd. Dit waren mooie en leerzame dagen. Onze partnerorganisatie helpt ondernemers om hun werk goed én in geloof en vertrouwen op God te doen.