Elke maandagmorgen hebben we als medewerkers op ons kantoor een weekopening. Daarin bidden we om Gods kracht voor onze partnerorganisaties en Gods zegen op hun werk.
Werken, geld doneren, bidden: het één kan niet zonder het ander. Daarom willen we u vragen met ons mee te bidden.

Onze partnerorganisaties geven regelmatig specifieke punten aan waarvoor ze ons gebed vragen. Elke maand willen wij een aantal van deze punten aan u doorgeven.

  • Het werk in Oezbekistan is moeilijk en bijzonder werk. We hopen en bidden dat het werk in Oezbekistan mag doorgaan. Gods zorg en bescherming is noodzakelijk.
  • Broeder T. van onze partnerorganisatie is afhankelijk van zijn visum om het werk te doen. Het is elke keer weer spannend of deze wordt verlengd.
  • In het geheim worden er zomerkampen georganiseerd voor kinderen. Het is levensveranderend maar moeilijk   werk.
  • Veel mensen in Oezbekistan hebben nog niet gehoord van God. Anderen zijn net in aanraking gekomen met het christelijke geloof. Er is blijvend gebed nodig voor deze mensen en dat het Goede Nieuws verspreid mag worden.
  • Christenen in Oezbekistan worden gezien als extremisten. Een aantal broeders en zusters zijn eind mei overvallen en worden vervolgd en beschuldigd. Een zware periode waarin gebed hard nodig is.