Wilt u meebidden? Maand september

  • In het Oosten van Oekraïne is de oorlog nog steeds gaande. Voor mensen die in deze regio wonen en voor de kerken die er nog zijn, is het een moeilijke en vaak onveilige situatie. Mensen snakken naar vrede.
  • In het zuiden van Oekraïne is dit jaar een centrum gestart waar tienermoeders met hun baby kunnen komen. Voor hen is geen plek in het staatstehuis, tenzij ze hun baby zouden aborteren danwel afstaan. Door hun verblijf in dit centrum hopen we dat deze jonge moeders een stabiel leven kunnen opbouwen.
  • In Oekraïne is het kindertehuis ‘The Good Shepherd’. Hier wonen 26 kinderen die geen ouders meer hebben of die niet voor hen kunnen zorgen. Marina, Lera, Lubov, Oleg and Oksana werken in het kindertehuis en zorgen zeven dagen per week en 24 uur per dag voor deze kinderen. Deze medewerkers hebben kracht en gezondheid nodig om dit werk met liefde te blijven doen.
  • Het belangrijkste is (schrijft onze partnerorganisatie met hoofdletters) dat kinderen de Heere Jezus kennen, een levend geloof hebben om met de vragen van het leven om te kunnen gaan, en geestelijk zullen groeien.