Navigatie overslaan MENU

Kom in actie

Kom in actie voor Bethania

In dit jubileumjaar komen ook medewerkers en vrijwilligers van Kom over en help in actie. Zo wordt er een estafettetour door het land georganiseerd, workshops gehouden en is het mogelijk om mee te doen aan een volleybaltoernooi.

Ook jij kunt een leuke actie organiseren met vrienden of familie. Het is extra uitdagend om dit rond het getal 50 te doen. Je kunt denken aan 50 auto’s wassen of 50 klusjes doen voor een bepaald bedrag. Maar ook een marathon lopen met vrienden of 50 kilometer mountainbiken is mogelijk. Kijk voor nog meer ideeën en het opzetten van een actie op www.supp.to/komoverenhelp. De meest originele 50-actie belonen we met een prijs!

Doe mee als school

Ook scholen kunnen meedoen! Een sponsorloop, flessenactie, klusjes op school of thuis. Zo leren kinderen om en iets voor een ander te doen, terwijl er ook een wedstrijdelement aan is toegevoegd.

Onze voorlichter komt graag langs om iets te laten zien over het jubileumproject Bethania, dat zich richt op kinderen met een handicap en weeskinderen in Moldavië.

Geef een presentatie in de kerk

Collecteer voor Oost-Europa of organiseer een Oost-Europa-avond! Wij komen graag langs om meer te vertellen over het land, de cultuur en de mensen in kwetsbare omstandigheden. Nodig ons uit en wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Voor school, club of JV hebben we een speciaal Georgië-escapespel! Stuur een e-mail naar lsok@komoverenhelp.nl voor meer informatie.